Carnavals vereniging D'n Dreumel

Goed georganiseerde carnavals vereniging in Horst met veel actieve leden. D'n Dreumel zorgt er ieder jaar weer voor dat dat velen een geslaagde Carnaval hebben.

 

 

Fotogroep Horst aan de Maas

De fotogroep is op dit moment de "hof-leverancier" van carnavals foto's voor de Dreumel. Uiteraard zijn velen van deze foto's ook terug te vinden op de site van de fotoclub.

 

Aaltied Noeit Te Laat

Hebben een aantal keren al de liedjesavond in Horst gewonnen. Op de Horster carnavals CD staat hun naam consequent fout gespeld. Echter dat maakt de muziek er niet minder op. Als deze heren optreden is het feest! Via de site van "Aaltied Noeit Te Laat" is hun muziek te beluisteren.

Vleesschotel De Dreumel

Honger? Er schijnt zelfs een Dreumel recept te zijn.  De Dreumel is een typisch Horster gerecht dat de naam van de Carnavalsverening kreeg omdat het ‘geboren’ is in de Carnavalsperiode in Horst.

 

Nieuwsgierig geworden? klik op de schotel hier links voor het recept.

 

 

Da Ma Zoeë

De zaal plat spelen is voor deze artiesten geen enkel probleem. Als Da Ma Zoeë op het programma staat heb je dus echt geen excuus meer om niet te gaan. Wat een feest.

 

 

De Mèrhal

De Horster Carnaval zonder de Mèrthal is nauwlijks voor te stellen. Heel blij dat de Mèrthal er nog staat en ook blijft staan.

 

 

Jeugdcarnaval Horst

Ook de Jeugdcarnaval in Horst is goed georganiseerd en draait op een groot aantal vrijwilligers. Ook hun activiteiten worden goed bezocht. Op deze manier wordt ook veel jeugd een leuke carnaval wordt bezorgd.

Welkom op de foto site www.carnavalhorst.nl Heel veel kijk plezier!

Instagram