Fotoboek Carnaval Horst 2014

 

 

Boerenbruiloft 2014

Dit jaar was de organisatie van de boerenbruiloft in handen van handbalclub Wittenhorst. Het prachtige decor, de gave teksten en de mooie mimiek maakte het spektakel de moeite waard.

 

Met in de hoofdrollen: Swen Derks, Laura Bolk, Lisan Lenssen, Mark Vervoort, Paul Verstappen, René Thielen, Petri Stiphout, Jack Stiphout, Veronique Klaasen en Ralph Aerts 

 

 

 

 

Kinderoptocht Horst 2014

Klik op de kleine foto voor meer kinderoptocht

 

 

 

D'n optocht 2014

Oonder 'n stralend winterzunke trok 'nen boonte stoet ván carnavalswages, groepe, gekke en muziekgezelschappe door de straote ván Hôrs.....

 

 

 

 

Pronkzitting 2014

Dit jaar één pronkzitting in een bomvolle Merthal met een zeer geslaagd programma. De foto's zijn te bekijken door op de kleine foto te klikken.

 

 

 

 

Prinselijk trio op bezoek bij de Hockey club

Dinsdag 11 Februari werden de kinderen van HCH tijdens de training verrast door een bezoek van het prinselijk trio. Verborgen Hockey talent!! Klik op de kleine foto om het trio in actie te zien.

 

 

 

 

Receptie Prins Rob (1-2-2014)

Klik op de kleine foto om alle foto's van de recptie te bekijken. Het was druk. m.a.w. veel foto's...

 

 

 

Proclamatie 2014

Het was weer een fantastische avond de proclamatie van 2014. Klik op de kleine foto voor de foto's van de proclamatie. Prins Rob Vissers, prinses Willeke, de adjudanten zijn Rik Janssen en Paul Timmermans.

Welkom op de foto site www.carnavalhorst.nl Heel veel kijk plezier!