Fotoboek Carnaval Horst 2013

 

 

 

Foto's Boerenbruiloft Horst 2013

Dit jaar werd de boerenbruiloft georganiseerd door de jeugd carnaval in samenwerking met de Schuttereej St. Lucia. Daar werden Wouter Cox en Loes van der Schoot in het on-echt verbonden. En wel in de hoogste versnelling. Daarna was het feest. Klik op de kleine foto om alle foto's van het spel te bekijken.

 

 

 

 

Kinderoptocht Horst 2013

Maandag 11 februari 2013 Liep de kinderoptocht voorbij. Klik op de foto voor nog meer foto's

 

 

 

Grote optocht Horst 2013

Op Zondag 10 februari 2013 hebben we weer een mooie optocht gezien in Horst. Klik op de kleine foto voor veel mooie foto's en vele gezichten uit de grote optocht van Horst.

 

 

 

 

De Jeugdzittingsmiddag 2013

Dirk Jeurissen is zondagmiddag in de Merthal uitgeroepen tot de 55e prins van Jeugdcarnavalsvereniging Den Dreumel in Horst. Dirk I wordt bijgestaan door adjudanten Matt van der Sterren en Vito Smedts. Klik op de kleine foto om alle fotos van het uitkomen te bekijken.

 

 

 

 

 

Proclamatie 2013

Klik op de kleine foto voor alle foto's van de proclamatie 2013.

Prins Geert Rubie, princes Jolijn Seuren, adjudanten zijn Luuk Versleijen en Tom Joosten.

 

Hiërezitting 2013

13 Januari 2013 was het zover de eerste hiërezitting in Horst was een feit. Samenvattend kan worden gesteld dat deze eerste hiërezitting de moeite waard was om erbij te zijn. Mooie locatie, strak programma, geen minuut verveling, maar ook lastig te fotograferen. De camara stil houden tijdens het lachen blijft lastig. Vandaar dat deze fotograaf volgend jaar ook aan het bier zit in plaats van achter de camera. Om de foto's van dit jaar te zien dien je op het kleine fototje van deze mooie dame te klikken.

 

 

 

 

Uitreiking Alde Knoeper 2013

Dit jaar mocht Anja Hoeijmakers de Alde knoeper in ontvangst nemen. Mooie avond met veel zang en dankwoorden richting Anja. Klik op de foto voor alle foto's.

 

Jubilarissen Dreumel 2012

Op 26 november 2012 werden de jubilarissen van de Dreumel gehuldigd. Jan Keijsers, Frans Coenders en Kees Smorenburg voor hun 4x11-jarig jubileum. Jan Cox, Jan Clabbers, Rosier van den Munckhof, Jos Peeters en Roy Verdellen voor hun 11 jarig Jubileum. Klik op de foto voor meer foto's.

Welkom op de foto site www.carnavalhorst.nl Heel veel kijk plezier!